Conferința Națională „NOI VALENȚE ALE MEDICINEI MODERNE. IMPORTANȚA MULTIDISCIPLINARITĂȚII ÎN ASIGURAREA UNUI ACT MEDICAL DE SUCCES”

În perioada 4-6 noiembrie, cadrele didactice împreună cu elevii Școlii Postliceale Sanitare de Stat, au participat la Conferința Națională “NOI VALENȚE ALE MEDICINEI MODERNE. IMPORTANȚA MULTIDISCIPLINARITĂȚII ÎN ASIGURAREA UNUI ACT MEDICAL DE SUCCES”, eveniment organizat de FMSB.
Evenimentul a fost destinat asistenților medicali, specialiștilor, studenților/elevilor din domeniul SĂNĂTATE ȘI ASISTENȚĂ PEDAGOGICĂ.
FMSB a organizat un eveniment de înaltă ținută științifică într-un format integrativ cu abordări tematice pe tipuri de specialități și patologii.
Evenimentul a reușit să pună în lumină nu doar provocările actuale cu care medicii din România se confruntă în momentul de față ci și informații concrete prin care putem evolua în domeniul sănătății.
În calitate de invitați a fost o adevărată onoare și un privilegiu deosebit de a participa la prestigiosul eveniment și vă mulțumim pentru posibilitatea de a cunoaște sau revedea oameni de calitate .
O mulțumire specială adresăm domnului Conf. univ. Dr. Alexandru Nemțoi pentru că este un susținător al calității și profesionalismului și pentru că a reușit să aducă ÎMPREUNĂ, viitorii
asistenții medicali – O FORȚĂ GLOBALĂ PENTRU SĂNĂTATE .
Felicităm întreaga echipă pentru organizarea realizată !
Cu deosebită considerație și respect ,
Prof. Nicoleta Dascalu