Asistentul medical punte între starea de sănătate și boală a pacientului – ediția a III-a

Proiectul ~Asistentul medical punte între starea de sanatate și boală a pacientului~ a luat nastere în 2017 la inițiativa doamnei Țintaru Anca, profesor al Colegiul “Mihai Eminescu” Bacau, iar anul acesta, ediția a III-a s-a desfășurat la Suceava, sub coordonarea doamnei prof. Dascalu Nicoleta!
La concursul din acest an au participat elevii din anii II și III, specializarea AMG din cadrul școlilor partenere.
Acesta activitate a fost o experiență de bune practici, în care profesorii îndrumători și elevii au investit timp și multă pasiune.
Concursul organizat, nu a avut rol de competiție interjudețeană, scopul acestuia fiind acumularea de cunoștințe și noi informații care să ajute elevul în dezvoltarea sa profesională astfel încât să devină un asistent medical competent.
A fost o onoare să fim gazdele acestei ediții, multumim tuturor celor care au dat curs invitației noastre si au fost alături de noi!!!
De asemenea adresăm mulțumiri instituțiilor colaboratoare, respectiv, ISU Bucovina Suceava, IPJ Suceva, DSP Suceava.
Mulțumiri domnului manager Vasile Rambu pentru amabilitatea de a accepta vizita delegatiei noastre în spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava și nu în ultimul rând d-lui director medical Dr. Mircea Macovei pentru frumoasa prezentare a unității medicale.
https://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2019-11-21/Concurs-pentru-elevii-scolilor-postliceale-sanitare-din-regiunea-Moldovei-la-Suceava